Učitavam
Učitavam

O nama

Euro-Roal
Euro-Roal

Euro-Roal - O nama

Firma Euro-Roal d.o.o. je osnovana krajem 2010. godine, sa sjedištem i skladištem u Matuzićima, općina Doboj Jug. Osnovna djelatnost firme je posredovanje u trgovini aluminijskim profilima,nehrđajućim čelicima - Inoxom, građevinskim okovima, PVC profilima LB.Profile, Polikarbonatnim pločama, Pleksiglasom i MACO Okovima.

Euro-Roal Doboj Jug na tržištu Bosne i Hercegovine prepoznatljiv je kao jedan od vodećih distributera: aluminijskih profila, nehrđajućih čelika - Inoxa, PVC LB.Profila, Polikarbonatnih ploča, Plexiglasa i MACO Okova.

Sjedište firme Euro-Roal sa zatvorenim skladišnim prostorom od 4500 m² nalazi se u mjestu Karuše (u blizini kompleksa benzinskih pumpi HIFA, a u sklopu objekta EURO-METALA) uz magistralni put M17 Doboj-Sarajevo, općina Doboj Jug.

Društvo djeluje na još dva prodajna mjesta sa podružnicama u Hadžićima-Sarajevo kao i sa podružnicom u Cazinu. Izgradnjom veleprodajne i maloprodajne mreže kupaca, sa uspostavljanjem dugoročnog odnosa na obostrano zadovoljstvo postajemo prepoznatljivi u poslovnom okruženju. Kako bismo odgovorili savremenim tržišnim kretanjima i kako bismo obezbjedili ustaljen kvalitet, aluminijski profili koje prodajemo su sistem kvaliteta ISO 9001:2000, a posjeduju i ekološki standard ISO 14001:2000 te posjeduju CE znak, što omogućava izvoz gotovih proizvoda u zemlje Evropske unije.

Mi potpuno u kvalitet

Osnovna djelatnost firme je posredovanje u trgovini aluminijskim profilima, nehrđajućim čelicima - Inoxom, građevinskim okovima, PVC profilima LB.Profile, Polikarbonatnim plocama i Plekxiglasom. Sjedište EURO-ROAL-a sa zatvorenim skladišnim prostorom od 4500² nalazi se u mjestu Karuše (u blizini kompleksa benzinskih pumpi HIFA, a u sklopu objekta EURO-METALA) uz magistralni put M17 Doboj-Sarajevo, općina Doboj-Jug.

Prijavite se naš newsletter

Naša ponuda

ALUMINIJ

ALUMINIJ

Aluminijski konstrukcioni profili za vrata i prozore , konstrukcioni profili sa i bez tremičkog prekida , industrijski profili, aluminisjke roletne, aluminijska rolo vrata, profili za Alu ograde, Komarnici , Klupice, Alu Limovi , Alcobond poznate kao Alu Fasade, okovi za Alu stolariju, PVC Roletene, PVC Klupice.

Aluminij je srebrnobijel, mekan, relativno krt i sjajan metal. Lagan je, može se kovati, valjati u vrlo tanke listiće i izvući u fine niti. Po plastičnosti je treći, a po kovnosti šesti od tehnički važnih metala. Dobar je vodič topline i električne struje. Iako spada u skupinu neplemenitih metala, vrlo je otporan prema utjecaju korozivnih tvari kao što su voda, dušične kiseline, mnoga organska otapala, te atmosferski utjecaji. Uzrok postojanosti je stvaranje tankog oksidnog sloja na površini metala koji se ne ljušti i štiti metal od daljnje oksidacije. Umjetno pasiviziranje površine vrši se postupkom elektrolitičke oksidacije poznate pod tehničkim nazivom eloksiranje. Aluminij nije otrovan. ali nema niti posebnu biološku funkciju. Već pri sobnoj temperaturi se lako otapa u lužinama pri čemu nastaju aluminati, i u neoksidirajućim kiselinama kada nastaju soli.

Pogledaj više
PVC LB Profile

PVC LB Profile

Polivinil hlorid ili PVC je moderan sintetički materijal i vrlo važan član široke porodice polimera. Hemijska formula pvc-a je CH2=CHCl . Sastavljen od soli (57%) i nafte (43%).

Jedna od prvih plastika koja je komercijalno razvijena i danas je u najširoj upotrebi. Dostupan u širokom spektru oblika, PVC nudi varijacije svojstava što ga čini prikladnim za široku upotrebu u modernom životu, od vrećica za krv do dečjih igračaka, slavina, kabelskih izolacija i prozorskih profila. PVC je termoplastičan materijal. Termoplastični materijali su oni koji mogu biti rastopljeni ponovno i ponovno. Termo plastični materijali zagrijani na određenu temperaturu prelaze u talinu, a hlađenjem prelaze u čvrstu formu (otvrdnjavaju).

Pogledaj više
INOX

INOX

INOX je plemenit materijal i zahtjeva dobro obučene radnike te odgovarajući tretman u proizvodnji. Obradom INOX-a kvalitetno se mogu baviti samo specijalizirane i dobro opremljene radionice.

U istom pogonu se ne smiju obrađivati drugi materijali, a pogotovo ne željezo. Prilikom mehaničke obrade i zavarivanja željeza zrakom se raspršuju čestice i pare koje, kada dođu u dodir sa površinom INOX-a trajno na njemu ostavljaju čestice koja su poslije inicijatori korozije.

Pogledaj više
POLIKARBONAT I PLEXIGLAS

POLIKARBONAT I PLEXIGLAS

Polukarbonatne ploce ravne i strukturalne, Plexiglas u raznim debljinama i bojama.

Pogledaj više
MACO Okovi

MACO Okovi

Maco Multi Matic i Maco Multi Trend okovi spadaju u vrhnunske okove za prozore. Trenutno, to je najšira platforma okova, koja pored svog novog dizajna i jednostavnosti ugradnje, također donosi i niz drugih prednosti za korisnike, a među najvaznijima je fleksibilnost upotrebe dijelova, prilagođavanje okova specifičnim potrebama svakog korisnika i smanjenje broja artikala potrebnih na skladištu

Maco MM i MMKS se vrlo jednostavno, čak i nakon ugradnje prozora, iz svoje bazne verzije mogu pretvoriti u opciju sa više sigurnosnih tačaka. Posebna argumentacija kod krajnjeg kupca je serijski ugrađen podizač krila, tj. blokator ručke, koji u svakodnevnoj upotrebi garantira optimalno zatvaranje prozora, a samim tim smanjenje reklamacija i dugotrajnost okova.

Pogledaj više

Euro-Roal - Aluminij, Inox, PVC LB. Profile, Polikarbonat, Plexiglas, Maco Okovi