Učitavam
Učitavam

LB.Profile GmbH uvođenjem ISO 50001 dobio status energetske odgovornosti

LB.Profile GmbH uvođenjem ISO 50001 dobio status energetske odgovornosti
LB.Profile GmbH uvođenjem ISO 50001 dobio status energetske odgovornosti

 - Sa ovim certifikatom ulazimo u rang industrijskih lidera kada je riječ o upravljanju proizvodnjom po ISO propisima. Ovaj standard zahtijeva kontinuirano unaprijeđenje sistema za uštede energije. Osim toga, ovo je značajan napredak u izgradnji brenda LB.Profile koji je i ranije ispunjavao sve uvjete tržišta kao i zakonske regulative u skladu sa zahtjevnim EU normama. Na tržištu EU od velike je važnosti da li proizvodi ispunjavaju ekološke standarde racionalnog iskorištvanja energije. Sa ovim certifikatom brend LB.Profile je i zvanično postao energetski odgovoran”, ističu u kompaniji.

U posljednje tri godine Hifa Oil je investirala više od 2 miliona KM u nove sisteme i razvoj. Nove investicije rezultirale su jačanjem tržišne pozicije i dobijanjem novih kupaca, sa posebnim naglaskom na Austriju i Nizozemsku, kao i u zemlje Zapadnog Balkana, te na Bosnu i Hercegovinu.

LB. Profile GmbH već duže od 50 godina razvija sisteme za prozore i vrata, sa ogromnom kompetencijom, akumuliranim znanjem i naprednom tehnologijom koja je posljednja riječ u industriji PVC profila. Prodaju LB.Profila za BiH i ostale zemlje regiona vrši Euro Roal, također članica Hifa Oil Grupacije.

Da li Vam se dopao ovaj sadržaj? Podijelite ga!

Povezani sadržaj

Euro-Roal - Aluminij, Inox, PVC LB. Profile, Polikarbonat, Plexiglas, Maco Okovi