Učitavam
Učitavam

Euro Roal proširio asortiman na WPC Decking

Euro Roal proširio asortiman na WPC Decking
Euro Roal proširio asortiman na WPC Decking

Predstavlja idealnu zamjenu za drvo i kao takav najčešće se koristi kao podna obloga za vrtove, terase, bazene, dvorišta, plaže, molove, staze za parkove i planinske kućice. Prednost WPC-a u odnosu na pravo drvo je velika mogućnost pravljenja bilo kakvog željenog oblika iz razloga što se može savijati i fiksirati u razne oblike. Obrađuje se običnim alatom za drvo, a i montaža je relativno jednostavna, jer su se ove obloge pokazale kao uspješna zamjena za drvene podne obloge.

WPC podovi imaju: prirodan izgled, dugotrajni su, nisu klizavi čak i kada je mokro, ne pucaju, ne raspadaju se, ne truhnu i ne razgrađuju se. Nema troškova održavanja, vodootporni su, otporni su na glodavce i insekte, montaža je jednostavna sa Clip sistemom, otporni su na visoke i niske temperature, a mogu se montirati i bočno.

“Prvo punjenja asortimana WPC Deckinga biti će u firmi Euro Roal d.o.o. Zagreb za tržišta Hrvatske i Slovenije. Bosanskohercegovačko tržište ćemo snabdijevati preko našeg lagera iz Zagreba. Odlučili smo da prvo punjenje bude u našoj firmi u Zagrebu jer je potražnja u Hrvatskoj i Sloveniji za ovom vrstom materijala trenutno puno veća. Našim Kupcima u BiH isporuke ćemo vršiti u okviru 7 dana preko našeg lagera u Hrvatskoj. Za početak nudimo sisteme za WPC podove i WPC ograde, ostale sisteme od WPC Deckinga kao što su Pergole, te zidni WPC Decking dostupni su na osnovu upita”, pojasnio je Admir Djedović direktor kompanije Euro Roal d.o.o. Doboj Jug.

Euro Roal Doboj Jug je lider na tržištu i jedan od najvećih distributera aluminijskih  konstrukcijsko - građevinskih profila u Bosni i Hercegovini. Svoje poslovanje je diverzificirao u dva pravca. Prvi prvac obuhvata prodaju industrijskog asortimana, u šta spadaju “Odjel Inox, Aluminijska industrija, sa bakrom, bronzom i mesingom“. Drugi pravac je prodaja konstrukcijsko – građevinskog asortimana u koji se ubrajaju “Odjel Aluminij konstrukcije“,  „Odjel PVC LB.Profili, Okovi, Polikarbonati, Plexiglas Forex i WPC Deckinga“, kao i “Odjel dijelova za sekciona garažna vrata”.

Euro Roal Doboj Jug je članica Hifa Oil Grupacije.

Da li Vam se dopao ovaj sadržaj? Podijelite ga!

Povezani sadržaj

Euro Roal i Beninca Italija dogovorili strateško partnerstvo za prodaju automatike na tržištu Bosne i Hercegovine
Euro Roal i Beninca Italija dogovorili strateško partnerstvo za prodaju automatike na tržištu Bosne i Hercegovine

Doboj Jug, 15. juli 2020. - Euro Roal d.o.o. Doboj Jug jedan od vodećih distributera u prodaji aluminijskih, inox , PVC LB.Profila, sekcionih vrata, okova i ostali obojenih metala, potpisao je strateški ugovor o zastupništvu sa Beninca Group iz Italije za prodaju automatskih sistema i motora za zatvaranje/otvaranje kapija i sekcionih vrata.

Euro Roal pokrenuo novi ekološki projekat: Otkup i reciklaža PVC profila
Euro Roal pokrenuo novi ekološki projekat: Otkup i reciklaža PVC profila

Euro Roal d.o.o. Doboj Jug od ove godine nudi otkup PVC profila svim proizvođačima prozora i vrata u Bosni i Hercegovini, počev od svojih partnera, ali također i za druge brendove i proizvođče PVC stolarije.

Euro-Roal - Aluminij, Inox, PVC LB. Profile, Polikarbonat, Plexiglas, Maco Okovi