Učitavam
Učitavam

Euro Roal formirao Steel centar za usluge sječenja i obrade obojenih metala

Euro Roal formirao Steel centar za usluge sječenja i obrade obojenih metala
Euro Roal formirao Steel centar za usluge sječenja i obrade obojenih metala

“Sa našim novim Steel Centrom postajemo puno brži i efikasniji prema kupcima koji rade CNC obradu metala, odnosno kupcima koji rade industrijski program obojenih metala. Proširili smo asortimana u dijelu inox i aluminijskih šipki. U našem lageru dostupne su šipke od inoxa promjera fi3mm do fi 250mm, od aluminija promjera fi10mm do promjera fi 200mm u raznim kvalitetama zavisno od potebe tržišta.

Također, proširili smo asortiman na aluminijske pločevine u kvalitetima aluminija (7075,5083,2017,6082) debljine od 8mm do 90mm. Vršimo i usluge brušenja inox flahova, kvadratnih i pravougaonih cijevi. Istovremeno sve ovo donosi i nova radna mjesta”, pojasnio je Admir Djedović direktor kompanije Euro Roal.

Kompanija trenutno posjeduje 3 vrste mašina za usluge obrade i sječenja obojenih metala.

1.      CNC AUTOMATSKA PILA za rezanje šipkastih materijala do promjera fi350

2.      NC mašina za rezanje aluminijske pločevine sa mogućnosti rezanja alu - lima debljine do 70 mm, dimezije ploca 1520x3020 mm

3.      Usluga brušenja Inox  flaha, kvadratnih i pravougaonih cijevi sa maksimalnim kalibrom brušenja 100x100 mm, a pravougaonih 100x200 mm.

Ova članica Hifa Grupacije je lider na tržištu i jedan od najvećih distributera aluminijskih  konstrukcijsko - građevinskih profila u Bosni i Hercegovini. Svoje poslovanje Euro Roal  je diverzificirao u dva pravca. Prvi prvac obuhvata prodaju industrijskog asortimana, u šta spadaju “Odjel Inox, Aluminijska industrija, sa bakrom, bronzom i mesingom“. Drugi pravac je prodaja konstrukcijsko – građevinskog asortimana u koji se ubrajaju “Odjel Aluminij konstrukcije“,  „Odjel PVC LB.Profili, Okovi, Polikarbonati, Plexiglas Forex i WPC Deckinga“, kao i “Odjel dijelova za sekciona garažna vrata”.

 

Da li Vam se dopao ovaj sadržaj? Podijelite ga!

Povezani sadržaj

Bonitetna izvrsnost
Bonitetna izvrsnost

Prema Bisnode analizama, u BiH je samo 3,25% bonitetno izvrsnih kompanija od ukupnog broja registrovanih kompanija.

Euro Roal i Euro Metali dobitnici titule “1. mjesto u djelatnosti po prihodu” prestižnog natječaja “100 najvećih u Bosni i Hercegovini”
Euro Roal i Euro Metali dobitnici titule “1. mjesto u djelatnosti po prihodu” prestižnog natječaja “100 najvećih u Bosni i Hercegovini”

Doboj Jug/Sarajevo, 29. septembar 2020. - Euro Roal i Euro Metali, kompanije u sastavu Hifa Oil Grupacije, ponijele su ovogodišnju laskavu titulu “1. mjesto u djelatnosti po prihodu”, prestižnog natječaja “100 najvećih u Bosni i Hercegovini 2020.” Poslovnih novina. Euro Roal je vodeći distributer u prodaji aluminijskih, inox , PVC LB.Profila, sekcionih vrata, okova i ostalih obojenih metala. Dok su Euro Metali lider u prodaji proizvoda i poluproizvoda crne i obojene metalurgije u BiH. Zajedno, ove dvije kompanije posluju u okviru savremenog “Steel Centra” u Doboj Jugu sa halama na površini od 16.000 m2 i vrlo raznolikom i kvalitetnom ponudom, kao i mogućnošću obrade metala i drugih materijala na tehnološki najsavremenijim strojevima.

Euro-Roal - Aluminij, Inox, PVC LB. Profile, Polikarbonat, Plexiglas, Maco Okovi