Učitavam
Učitavam

EURO ROAL ušao u novu djelatnost

EURO ROAL ušao u novu djelatnost
EURO ROAL ušao u novu djelatnost
EURO ROAL, kompanija kćerka HIFA OIL, ušao je u novu poslovnu djelatnost proširivši svoju ponudu na polikarbonatne ploče i pleksiglas. Nakon odjela za Aluminij, odjela za Inox, te odjela za PVC - LB.Profile, ovo je sada četvrti odjel u firmi.

- Baš kao i u svemu do sada, želimo postati glavni Centar za materijale od polikarbonata i pleksiglasa na domaćem tržištu. Na ovaj način smo odgovorili zahtjevima tržišta, jer upravo ova dva materijala zbog svojih prednosti otvaraju prostor za invoacije u oblasti građevinarstva najprije. Polikarbonatnim pločama zatvaraju se hale, a koriste se, između ostalog, i kao krovni i zidni paneli čime se iskorištva dnevna svjetlost i štedi energija. Pleksiglas se sve više koristi kao zamjena za staklo, jer je savitljiv, otporan i može ga se oblikovati za razliku od stakla. Velik broj naših kupaca Alu i PVC - konstrukcionih profila, imaju potrebu za polikarbonatima, tako da je ovaj segment srodan svemu ostalom što radimo, kazao je Admir Djedović direktor kompanije EURO ROAL.
 
Polikarobantne ploče odlikuju se dugotrajnošću, postojanošću i jednostavnošću montaže. Otporne su na udarce, vatru i atmosferske prilike tako da se koriste za vanjske i unutarnje radove.

Da li Vam se dopao ovaj sadržaj? Podijelite ga!

Povezani sadržaj

Novo u ponudi, Sistem staklene bašte / Wintergarden sistem
Novo u ponudi, Sistem staklene bašte / Wintergarden sistem

Stakleni krov je dizajniran za restorane, kafiće i rezidencije, te posebno dolazi do izražaja mogućnošću da se otvara po želji uz pomoć daljinskog upravljača.

Roto
Roto

Kompanija Roto je njemačka kompanija sa sjedištem u Leinfelden-Echterdingenu u blizini Stuttgarta.

Euro-Roal - Aluminij, Inox, PVC LB. Profile, Polikarbonat, Plexiglas, Maco Okovi